תניה אטיאס | מרצים איכות

תניה אטיאס

אשת מודיעין, יזמת, מייסדת שותפה ומנכ"לית של חברת MEDINET.
לאחר שירות של כעשור ביחידות מודעיניות ובטחוניות, החליטה תניה לקחת את כל יכולות המודיעין שפיתחה עם השנים, ולפתוח חברת מודיעין רפואי לאנשים הסובלים ממחלות קשות.
תניה מאמינה ש"יזמות זה כשפותרים בעיה שבאמת כואבת".
וכל יום מוכיחה מחדש כיצד אפשר לשנות עולם עם אמונה בחזון, עקשנות בלתי מתפשרת
ויכולת לקפוץ למים ופשוט לשחות.

חדשנות – לא מה שחשבתם

יש תעשייה שלמה- רפואה מותאמת אישית- שכלי המודיעין ושיטות העבודה, לא מיושמות בה. וככה הכל התחיל…
רבים נוטים לחשוב שחדשנות משמעה ליצור יש מאין אבל חדשנות היא לא פחות היכולת לקחת משהו קיים, ולהפוך אותו למשהו אחר לגמרי. בהרצאתה המרתקת, עם שלל דוגמאות מעולם המודיעין המסקרן, מסבירה תניה איך לחשוב חדשנות מתוך הקיים, איך לחשוב חדשנות מתוך צרכי הלקוחות ואיך ליישם זאת בפועל.

מרכיבים ליזמות מנצחת

על פי תניה, יזמות זה כשפותרים בעיה באמת כואבת. אבל גם היא יודעת שזה תנאי הכרחי אך לא מספיק.
תניה, הקימה את החברה בהיותה בת 28 בלבד, אחרי עבר עשיר בעולם המודיעין אך ללא רקע יזמי כלל. את הסיפור המטורף שלה, על איך היא הקימה חברת סטארטאפ מצליחה, תוך כדי לידת שני ילדים, וגיוס כספים ממשקיע אחד בלבד,
היא מגוללת בצורה מרתקת וסוחפת ותוך כדי חושפת את המרכיבים שלה ליזמות, (נשית), מצליחה. הרצאה מלאה בהשראה שתגרום לכם לרצות להוציא מעצמכם יותר.

להיות אישה בעולם גברי ולהצליח

איך הצליחה הילדה שעלתה בגיל 7 לארץ, להשתחל למעוז הישראליות, יחידת העילית של המודיעין, למכור ולנהל משאים ומתנים עם מנהיגים ובכירים בעולם, לגור בחו"ל, לחזור לארץ ולהקים עסק מכלום? עם הרבה אמונה עצמית, חזון וידיעה שלא משנה מה, היא תשרוד.
בגיל 32 בלבד, תוך כדי לידת 2 ילדים, תניה היא מיסדת ושותפה של אחד הסטארטאפים הכי מעניינים שיש לנו כיום בארץ. בהרצאה מעוררת השראה תניה משתפת את סיפור חייה המרתק ובעיקר מהווה השראה אדירה לאיך להיות אישה בעולם גברי, ולא רק לשרוד, אלא להוביל ולנצח.

מרצים נוספים באותו תחום
לשיחה לחץ כאן
1
רוצה להתאים מרצה לארוע?
מרצים איכות מקבוצת MINDED יעוץ
היי,
נשמח לשוחח איתך בווטסאפ.